duminică, 26 aprilie 2009

Parfumul...




un parfum are toata lumea. unii pentru a se simti mai curati, altii pentru a se mandri cu el, iar unii il folosesc pentru ca asa au auzit ca e bine.

deci...este important sa mirosi?
da, pentru ca atunci ai un anumit parfum, iar ceilalti vor putea sa te simta aproape chiar daca nu te vor vedea. pentru ca mirosul tau ii va putea incalzi pe ei chiar daca tu vei fi la zeci sau sute de kilometri departare. pentru ca isi pune amprenta pe hainele persoanelor pe care le-ai imbratisat, pe perna pe care ai dormit, pe camera in care ai stat. pentru ca datorita lui vei fi acolo desi esti departe.

si da, iti poti aminti un parfum. pentru ca el patrunde in tine inca de la primele contacte cu o persoana si ramane in tine chiar saptamani intregi cand, la un moment dat iesa si iti aduce aminte de acea persoana care mirosea astfel.

si da, mirosul este unul din motivele pentru care indragesti pe cineva. pentru ca e placut sa iti rezemi capul pe umarul cuiva, sa ii mirosi firele de par, e placut sa ii atingi mana si sa ii simti aroma mai puternica sau mai slaba. e placut sa simti acea persoana nu doar prin atingeri, ci si prin parfumul ei.

si da, as vrea sa iti simt mirosul zi de zi, as vrea sa te simt aproape de mine zi de zi, as vrea sa te tin in brate ca parfumul tau sa ma cuprinda si pe mine si ramana imprimat in pielea mea chiar daca tu vei pleca, as vrea sa ma joc in parul tau ca mireasma firelor de par sa imi gadile gandurile, as vrea ca parfumul buzelor tale sa ramana inscriptionat pe buzele mele, da, as vrea ca parfumul tau sa devina al meu pentru ca stiu ca si tu ai vrea asta.
dar nu pot face asta, pentru ca tu nu mai ai miros, pentru ca tu nu mai ai viata.., pentru ca ai disparut.

5 comentarii:

Unknown spunea...

stiam ca iti place mirosul...
e fain sa simti mirosul persoanei iubite pe mainile/hainele tale

probabil ca e inutil sa-ti zic despre filmul "permufume: the story of a murderer" :p

Unknown spunea...

exact. mi se intampla sa simt mirosul cuiva pe maini vreo 4 zile. si da, te caracterizeaza un parfum.si mai aes, daca stii cum sa il foloesti. sa te dai putin in zonele de puls, nu prea ptin ca sa se duca repede, dar suficient pt a nu mirosi de la 7 km. sa nu te dai in par, sa nu amesteci un parfum si un deodorant puternic. sunt cateva chestii pe care ar trebui sa le stie toata lumea.

f faina chestia pe care ai scris-o

Ozana spunea...

Nu stiam ca Ancuta este filosofica sau cel putin nu ma asteptam sa scrie ce a scris. :)))

Chiar, CD-ul cu filmul a mai ajuns?

Stii care a fost cea mai mare durere a mea (din vara trecuta) ? Sa simt cum mirosul unei persoane dispare. :)

Unknown spunea...

da nu-s chestii filosofice. chiar sunt chesti care tin de "utilizarea" unui parfum

Noree spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.