luni, 27 iulie 2009

My summer wine

Vara. Cald. Frumos afara. Cer senin.
Eu. 18 ani. Adolescenta. Fericire.

Fiecare vara este diferita, fiecare vara este speciala. Inclusiv aceasta. Din fericire are ceva in plus, ceva de bine. Imi aduc aminte cum eram anul trecut. Cam la fel as putea spune, numai ca situatia era alta. Zambeam, dar nu eram fericita...dansam, dar nu simteam muzica...iubeam, insa nu ma simteam indragostita.
Acum, zambesc si ma simt implinita si fericita, dansez si simt fiecare nota muzicala, iar restul...restul vine de la sine.

Nu as putea spune exact ce s-a schimbat. Poate faptul ca a disparut problema mea. O numesc "problema" pentru ca asta a fost. Pentru ca in loc sa ma faca sa zambesc, timp de multe luni m-a facut sa vreau sa urasc. Din fericire, nu am urat, insa am fost indiferenta. Fata de ea, de problema, fata de mine si fata de altii. Oricum...am reusit sa trec peste si am devenit si eu mai puternica...intr-un termen foarte dramatic.

Imi pare rau ca va dura doar o vara. Fercirea mea va fi completa doar acum, vara. Pentru ca toamna imi aduce destule probleme, griji si alte porcarii la care nu vreau sa ma gandesc acum. Insa voi trece cu bine peste si ma voi bucura de toate momentele, iar vara viitoare o sa zambesc din nou...poate mai mult decat acum.

E frumos cand apare ceva fix in momentul in care ai nevoie. Nu e exact ceea ce imi doream, nu este exact cum mi-am imaginat, nu este nici mai bine dar nici mai rau decat ma asteptam. Este exact ce am nevoie. Si ma bucur ca a aparut atunci si ca este si acum. Si o sa ii multumesc mereu, desi nu va sti niciodata de ce. M-a scapat de problema mea. Desi reusisem sa o elimin eu, el a luat si radacina. Si acum pot fi si eu implinita. Si sunt. Si ma bucur de tot ce ma inconjoara si de tot ce am. Ma bucur de vara.

Nu, nu primim ce vrem, insa daca avem putina rabdare vom primi ce avem nevoie. Iar eu am avut rabdare si am primit diminetile calde de vara, imbratisari atunci cand ma simteam singura, un zambet pe fata, vant prin par, un sarut atunci cand ii duceam dorul, o privire blanda atunci cand aveam nevoie de ea, vorbe dragute atunci cand le ceream, incredere atunci cand trebuia...

I got my summer wine...when I was expecting less.


Ville Valo & Natalia Avelon - Summer wine
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

Unknown spunea...

mi se pare mie sau e cu subinteles ceea ce ai scris? :D
ai vrut sa zici ceva dar fara zici :p

Ioana spunea...

nu ti se pare. am ascuns doua chestii, insa daca ma cunosti destul de bine si imi cunosti trecutul te prinzi despre ce este vorba :p